Článek 6013277
Novinka Článek 6013277

Článek 6013277

Michal Burian

Michal Burian

36

Hra vyjde pouze s online multiplayerem.

Reklama

John Van Caneghem, generální manažer Bioware Victory, v rozhovoru pro PC Gamer prozradil, že připravovaná free-to-play strategie Command & Conquer: Generals 2 bude při vydání bez jakékoli formy singleplayerové kampaně.

Místo toho se hra bude plně soustředit na online bitvy. To Van Caneghem odůvodnil tím, že se snaží vrátit ke kořenům toho, co dělalo Command & Conquer tak skvělou strategii.

"Pouze online free-to-play tituly poskytují vývojářům příležitost být více experimentální. Jde o živou službu. Můžete vidět, co komunita chce a můžete každý víkend různě experimentovat a rozvíjet hru směrem, kterým chtějí fanoušci," vysvětlil Van Caneghem.

Závěrem rozhovoru generální manažer nevyloučil přidání singleplayerové kampaně po vydání plné verze, jež je naplánovaná na rok 2013.

Připomeňme, že hra byla oznámena v prosinci 2011 při založení nové studia BioWare Victory. Nové C&C bude pohánět technologie Frostbite 2 engine, do uzavřené bety se můžete zdarma registrovat na www.CommandandConquer.com/free.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama