Článek 6013770
Novinka Článek 6013770

Článek 6013770

Michal Burian

Michal Burian

15

I Xbox 360 verze se dočká českých titulků.

Reklama

Česká distributorská společnost Hypermax oznámila, že v její edici vyjde 31. října remake původního Painkillera a datadisku Battle out of Hell s Painkiller: Hell & Damnation.

Letos bude k dispozici verze pro PC a Xbox 360, PlayStation 3 majitelé si budou muset počkat do příštího roku. Pro PC bude k dispozici standardní a sběratelská edice, stejně tak předobjednávkové bonusy (info níže).

Na PC a Xbox 360 by měla hra navíc vyjít s českými texty a českou tištěnou příručkou (jako součást mezinárodního masteru). Půjde tak již o několikátou hru v řadě, která bude i na konzolích v češtině, vedle Assassin’s Creed 3, Dishonored či Forza Horizon.

Standardní edice obsáhne tematický plakát A4. Sběratelská edice pak samolepky, dvě pohlednice z pekla, soundtrack s 10 skladbami, DVD s pohledem do zákulisí vývoje a dvě DLC (Posilující tarotovou kartu a exkluzivní skin do multiplayeru). Mezi pre-order bonusy u standardní edice bude klíč k betaverzi a u sběratelské navíc ještě speciální skin do multiplayeru.

Potěší rovněž cena, u PC verze byla doporučená cena stanovena na 499 Kč.

Popis Painkiller: Hell & Damnation

Zlo se vrátilo a démoni se rvou o duše mrtvých uvězněných v očistci. Jedině Daniel Garner, jako prokletí v očích temnoty a hračka v rukou světla, je schopen probojovat se hordami démonů a další pekelné havěti. Je tu však několik nezodpovězených otázek: Dokáže porazit mocná stvoření, která mu stojí v cestě? A podaří se mu vymanit se z pekla očistce a znovu se setkat se svou ženou Catherine?

Painkiller: Hell & Damnation je moderním remakem klasiky akčních stříleček.

Hra nabízí:

• Moderní remake klasické akční hry Painkiller a datadisku Battle out of Hell.• 14 úrovní nasáklých adrenalinem, včetně 4 speciálních úrovní pro souboje s bossy.• Více než 30 nejohavnějších a nejtemnějších stvoření z páchnoucích hlubin pekla.• Ničivý arzenál unikátních zbraní.• Kampaň pro jednoho hráče a kooperativní kampaň rozložené do 4 kapitol.• Multiplayerové režimy PvP a PvE.• Soundtrack ze stejného heavymetalového těsta jako zbraně.• Výkon Unreal Enginu 3.• Plnou integraci Steamworks.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama