Článek 6038625
Novinka Článek 6038625

Článek 6038625

Michal Burian

Michal Burian

2

Můžeme se ale od nich dočkat pokračování third-person střílečky Freedom Fighters.

Reklama

Dánské studio IO Interactive, které si většina spojí s vývojem série Hitman, se nedávno stalo nezávislým týmem, který může nadále pokračovat s holohlavým zabijákem v podobě Agenta 47. Jak jsou na tom ale další hry od tohoto studia?

Pro fanoušky svérázné dvojky Kane a Lynch nemáme dobrou zprávu. IO Interactive nevlastní práva na tuhle značku, stejně tak přišli o Mini Ninjas, potvrdil generální ředitel Hakan Abrak v rozhovoru pro GamesIndustry.

Alespoň, že IO Interactive mají práva na third-person střílečku Freedom Fighters. Ta vyšla již v roce 2003 na PC, Xbox, PS2 a GameCube. V budoucnu se tak můžeme dočkat dalšího dílu. V současné době se ale tvůrčí celek soustředí na Hitmana. V příštím roce se dozvíme nové informace o dalším díle.

„Jsme nezávislí, což znamená, že nemusíme dělat věci tak jak v minulosti. Můžeme se sami rozhodnout, co je správné pro IO Interactive, pro Hitmana a pro naše hráče,“ dodal Abrak.

Nové hry Kane & Lynch a Mini Ninjas ale být mohou, vše záleží na Square Enix. Je ale dost nepravděpodobné, že by vydavatel oslovil právě IO Interactive. Spíše sáhne do vlastních řad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama