Co nabídne klasická verze Zaklínače 2?
Zaklínač Novinka Co nabídne klasická verze Zaklínače 2?

Co nabídne klasická verze Zaklínače 2?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Včera v podvečer proběhla ve Varšavě konference týkající se pokračování proslulého RPG Zaklínač. Kromě jiných informací jsme se dozvěděli, co všechno nás čeká v balení běžné edici hry. Není toho málo.

Reklama

Kromě sběratelské edice, již jste již mohli vidět v nedávné novince, tvůrci konečně odhalili i obsah té klasické. Tedy, ona není úplně klasická, samotný CD Projekt ji označil jako Premium edici, každopádně bude kromě samotné hry a manuálu obsahovat i herní příručku, vystřihovánku „Papercraft of Kings“ známou z letošního GamesComu, mapu, DLC (jež se bude lišit podle regionů), soundtrack a také jakýsi pamflet představující jeden z in-game předmětů (navíc stylově v obálce doplněný prokletou mincí se znakem organizace Salamandra známe z jedničky). To všechno zabalené ve dvou DVD krabičkách za cenu (u Xzone si hru můžete předobjednat za 998 Kč, která je nižší než u většiny áčkových titulů.

A ještě tu máme další dost pozitivní zprávu, a to že Zaklínač 2 se už ode dne vydání obejde bez jakékoliv DRM ochrany. Předpokládáme, že nutnost mít disk v mechanice asi zůstane, rozhodně ale nečekejte něco na způsob SecuRomu, Starforce a dalších všemi oblíbených a neuvěřitelně příjemných protipirátských ochran. Z toho by si některá studia (ano Ubisofte, mluvíme o tobě) měla vzít příklad, jak vypadá správný přístup k poctivým zákazníkům.

Za zmínku ještě stojí, že podle všeho by hra neměla vyžadovat Steam, ale to už je každého věc, zda to považuje za klad nebo zápor. Zaklínač 2: Vrahové králů vychází 17. května 2011 pro PC a my tvůrcům přejeme, ať s tím přístupem k DRM nenarazí a konečně všem předvedou zlatou střední cestu tohoto věčného problému.

V galerii navíc naleznete pět nových obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama