Co najdete ve sběratelce Sword Art Online: Hollow Realization
Novinka Co najdete ve sběratelce Sword Art Online: Hollow Realization

Co najdete ve sběratelce Sword Art Online: Hollow Realization

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Fanoušci budou mít z Kirita a Asuny určitě radost.

Reklama

Evropská frakce společnosti Bandai Namco prozradila detaily o plánovém vydání sběratelské edice PlayStation 4 verze hry Sword Art Online: Hollow Realization. Obsah této edice není nijak velký, ale jistě potěší nejednoho fanouška série.

Kromě obligátní kopie hry a speciálního sběratelského boxu, zde totiž najdete dvě exkluzivní akční figurky Kirita a Asuny, každá vysoká 16 cm. Cena prozatím nebyla stanovena, ale mrzet nás může jiná věc.

Tou je sběratelská edice pro Spojené státy, proti které je ta naše evropská něco jako chudý příbuzný. Za 149 dolarů zde dostanete navíc ještě steelbook, soundtrack, bonusový Blu-ray disk, sadu mini plakátů, sérii nálepek a artbook.

Kromě představení sběratelské edice byl odhalen i nový trailer. V něm je znovu představeno velké množství herních prvků, jako je třeba přizpůsobení postav různými druhy zbraní a brnění, raidy pro 16 hráčů, interakce mezi postavami a více než 300 NPC.

Sword Art Online: Hollow Realization vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 27. října a koncem roku v Severní Americe a v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama