Co přinesla konference CD Projektu?
Novinka Co přinesla konference CD Projektu?

Co přinesla konference CD Projektu?

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

CD Projekt nejen že znovu prezentoval Zaklínače 2 na Xbox 360, ale připravil i pár zajímavých oznámení.

Reklama

Každého určitě potěší nový šestiminutový trailer, jenž by měl vyjít v průběhu zítřka. Ten je vyrenderován v enginu Zaklínače 2, přičemž nejspíš půjde o ukázku něčeho nového a souvislého, žádné sestřihy z původní hry. V krátké ukázce, jíž můžete vidět níže, je dokonce vidět Geraltův kůň, možná jde o jeho notoricky známou klisnu jménem Klepna.

Další informace určitě potěší příznivce Applu. CD Projekt totiž oznámil vydání původního Zaklínače pro Mac. Co víc, ten je za necelých 10 Euro už nyní k dispozici exkluzivně přes Steam. Pokud navíc vlastníte iPhone nebo iPad, můžete na App store od 17. dubna čekat bezplatný interaktivní komiks.

Řeč samozřejmě přišla i na samotného Zaklínače 2 v Rozšířené edici. K vidění bylo další gameplay (i na Xboxu 360 vypadá vážně skvěle) včetně úplně nové pasáže ze třetí kapitoly. Někoho možná překvapí, že PC patch, jenž aktualizuje hru na Rozšířenou edici úplně zdarma, bude mít více jak 10 GB. Čtete správně. 10 GB. CD Projekt naštěstí myslí i na jedince používající pomalejší internet, a tak během pár dní vydají speciální downloader, díky němuž si před vydáním hry můžete stáhnout 95% celého updatu.

Zároveň myslí i na možnost, že vám vaši PC originálku třeba sežere pes nebo zabaví manželka, a tak bude od 17. dubna možné si na gog.com zařídit backup verzi, včetně většiny bonusů, jako je mapa nebo artbook pro sběratelskou edici. Pravděpodobně bude na speciální stránce stačit registrovat CD klíč vaší kopie.

To ale pořád není všechno. Jestli máte zájem se k Xbox verzi dostat dříve než ostatní, a zároveň si říkáte nebo chcete říkat recenzent, za určitých podmínek vám může CD Projekt poskytnout kopii hry na zrecenzování. Stačí vyplnit formulář na tomto odkaze a doufat. Takže, jestli si chcete vyzkoušet naši práci nebo dokázat, že to umíte lépe než my, máte možnost.

Abychom to shrnuli, nedočkali jsme se žádného extra bombastického oznámení (žádná PS3 verze, žádný datadisk, žádné mod tools), ale i tak zní novinky skvěle. Teď už jen čekat do 17. dubna, otázka však je, jestli to do té doby vydržíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama