Co si letos zahrajeme od EA? Něco z Titanfall, NFS, Star Wars a Plants vs. Zombies
Need for Speed Novinka Co si letos zahrajeme od EA? Něco z Titanfall, NFS, Star Wars a Plants vs. Zombies

Co si letos zahrajeme od EA? Něco z Titanfall, NFS, Star Wars a Plants vs. Zombies

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Electronic Arts se podělila o své plány.

Reklama

Společnost Electronic Arts v noci představila investorům své plány na letošní rok, v nichž figuruje nový Titanfall, nový díl z arkádové závodní série Need for Speed, Plants vs. Zombies a samozřejmě Star Wars Jedi: Fallen Order. Tyhle tituly se přidají k tradičním sportovním hrám FIFA, NHL, Madden a nejspíš i NBA.

Pojďme nejprve na Titanfall. V tomto případě EA hovoří o prémiovém zážitku ve světě Titanfall, což pravděpodobně znamená tradiční díl, nikoliv nějakou free-to-play variantu, na to mají nedávno spuštěnou battle royale záležitost Apex Legends, kterou mj. hodlají rozšiřovat o nový obsah. Na detaily si ale v obou případech musíme počkat. Nemělo by jít ale o Titanfall 3, jeho vývoj včera popřel hlavní producent Drew McCoy.

O moc chytřejší nejsme ani v případě Need for Speed. Arkádová závodní série v posledních letech kulhá minimálně na jednu nohu. Nejnovější díl - s podtitulem Payback - vyšel v roce 2017.

To střílečku ze světa Plants vs. Zombies - Garden Warfare 2 - jsme si zahráli už na začátku roku 2016. Uvidíme, zda v tom letošním půjde o pokračování, případně tower defense hru. Já vsázím spíše na Garden Warfare 3. Snad z toho EA neudělá také battle royale, hehe.

Blake Jorgensen, jenž má v EA na starost finanční stránku, řekl, že se společnost zaměřuje na výzkum a vývoj. „Těšíme se na naši novou značku Anthem, spustili jsme Apex Legends ze světa Titanfallu a chystáme nové Plants vs. Zombies a Need for Speed společně se Star Wars Jedi: Fallen Order na letošní podzim,“ dodal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama