Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje Grand Prix se Spyrem
Novinka Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje Grand Prix se Spyrem

Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje Grand Prix se Spyrem

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox One

Grand Prix slibuje pravidelný nový obsah ještě dlouhou dobu po vydání

Reklama

Activision Blizzard společně s vývojářským studiem Beenox oznámili, že Crash Team Racing Nitro-Fueled bude pravidelně obohacován o sezónní obsah. Novinky budou do hry přidávat ve formě tzv. Grand Prix, která dovolí hráčům vyzkoušet zbrusu nové tratě, odemknout nové postavy a získat speciální předměty pro úpravu svých závodníků. První Grand Prix startuje už 3.července.

V novém traileru nás ve studiu CTR TV přivítají charismatické slepice Chick a Stew, které nás provedou představením módu Grand Prix. Hráči se každou sezónu budou potýkat s různými výzvami a závody. Za každou splněnou výzvu pak budete naplňovat svůj nitro ukazatel, díky kterému se postupně dostanete k novým a lukrativnějším herním předmětům. Těmi jsou třeba jen pouhé polepy vašich vozidel, dostat se ale můžete klidně i k novým vozidlům, nebo speciálním charakterům. Všechny vaše odměny pak můžete spravovat ve speciálním Pit Stopu.

Crash Team Racing Nitro-Fueled představuje Grand Prix se Spyrem

Každá sezóna Grand Prix také přinese nové tratě. První, nazvaná Nitro Tour, nás tématicky vezme na Střední východ, kde budeme brázdit silnice dnem i nocí. Hlavní odměnou Nitro Tour by měla být ikonická postava univerza Crash Bandicoot, slečna Tawana. Tu si jistě pamatujete z vůbec první hry Crash Bandicoot, kde byla vězněna zlým doktorem Neo Cortexem. Představeny však byly i další postavy, na které se můžeme v budoucnu těšit. Tou nejvýraznější je určitě oblíbený dráček Spyro, který se také nedávno dočkal zasloužené předělávky svých původních her.

Crash Team Racing Nitro-Fueled vychází již 21. června, a to na konzole PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru můžete předobjednávat na Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama