Criminal Girls 2: Party Favors dorazily do obchodů
Novinka Criminal Girls 2: Party Favors dorazily do obchodů

Criminal Girls 2: Party Favors dorazily do obchodů

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Pojďte si představit některé ze slečen kriminálnic.

Reklama

Od pátku 23. září se už můžete vrhnout do vězení zvaného Hell a s obsazením hry Criminal Girls 2: Party Favors projít podivnou věží vězení zvaného Hell a dívčiny reformovat. Tedy vlastně zachránit a zbavit je kriminální minulosti. Hru ale můžete prozatím koupit pouze digitálně, protože to vypadá, že se fyzické kopie dostanou do našich obchodů až 11. října.

NIS America, který hru na západě vydává, připravil několik trailerů, ve kterých nás postupně seznamuje s mladými delikventkami. Těmi, které potřebují reformovat. Najdete zde třeba Shinou, starostlivou a čestnou studentku, které vždy září na tváři úsměv. Je za každé situace spolehlivá a věří svému Instructorovi (tady vlastně vám). Pak je tu pyšná princezna Lily, která zase uvažuje celkem podivným způsobem (patrně jde o aristokratickou výchovu) a když ji něco nesedí, ignoruje to.

Opravdovou lahůdkou je plachá Kuroe. Ta s lidmi nedokáže moc dobře komunikovat, nebo vlastně i být v jejich přítomnosti. S ostatními mluví zásadně prostřednictvím plyšáka Barona. Další podivnou osůbkou je Yurine. Na první pohled velmi uklidňující dívka s blaženým úsměvem. Taky je ale bohužel velmi sobecká.

Pořád veselá je Tsukasa, která navíc nade vše miluje škádlení a dělá všechno možné proto, aby se ostatní cítili trapně. Nakonec je tady Mizuki Kurushima. Tu jde velmi těžko popsat, protože je hodně energická, při rozhovoru dokáže každého přivést do dobré nálady, ale někdy zapomíná na úplně všechno, co může a je taky hodně nemotorná.

Pokud vás Criminal Girls 2: Party Favors zaujaly, můžete na stránkách Zingu čekat recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama