Criminal Girls 2 se představuje v novém traileru
Novinka Criminal Girls 2 se představuje v novém traileru

Criminal Girls 2 se představuje v novém traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

12

PS Vita RPG pokračování má vyjít koncem září i ve sběratelské edici.

Reklama

Jestli je dobrý nápad navštěvovat ženské kriminály za účelem seznamování se s místními dívkami a ženami, to netuším, ale rozhodně se nás o tom snaží přesvědčit NIS America s jejich novým trailer k PS Vita RPG hře Criminal Girls 2: Party Favors.

V pokračování série se hráči vrátí do hlubin pekla a povedou zcela novou skupinu delikventů speciálním reformačním programem. Ale jedna z dívek ve vaší skupině není tím, čím se na první pohled zdá. Jak budete postupně pronikat přes Hell Spire, budete odhalovat jedinečný, vzájemně se proplétající příběh dívek a budete se pokoušet z nich vytvořit mladé, sebejisté ženy. Některé z nich ale bude vaše snažení hatit a bude postupně zasévat semínka nedůvěry.

Kromě nového traileru také NIS America odhalili obsah speciální edice Criminal Girls 2: Party Favors Party Bag Edition, předobědnávat lze ale pouze na online obchodu NIS America. Najdete v ní kopii hry, 48 stránkový art book obsahující biografii postav, skici, artworky pozadí, komentáře režiséra a další drobnosti. Dále zde bude soundtrack s 28 skladbami ze hry a vše bude zabalené do sběratelského boxu.

Součástí bude i Party Bag s hadříkem z mikrovlákna, aršík obtisků, 7 odznáčků, sada 7 obrázků a pouzdro pro PS Vitu z mikrovlákna.

Criminal Girls 2: Party Favors má v Evropě pro PS Vitu vyjít 23. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama