Společnice z Tokyo Tattoo Girls
Novinka Společnice z Tokyo Tattoo Girls

Společnice z Tokyo Tattoo Girls

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Seznamte se s Karin, Mai, Akikou, Kayako, Chizuri a s Chocho.

Reklama

O hře Tokyo Tattoo Girls od studia Sushi Typhoon jsme se na stránkách Zingu již párkrát zmínili, ale s blížícím se termínem vydání budou zajímavé, i ty méně podstatné, informace určitě přibývat. Dnes začneme novým trailerem od NIS America, který se zaměřuje na šest různých společnic, ze kterých si budete moci v Tokyo Tattoo Girls vybírat.

Najdete mezi nimi Karin Tamu, pocházející z místa Hello Land. Tato dívka miluje roztomilé a nadýchané věci a vždycky má dobrou náladu. Jde o nejvyváženější typ. Další je Mai Tachikawa z Tachikawa Velodrome. Tato dívka ráda hazarduje a sní o tom, že rychle zbohatne. Opět jde o vyvážený typ, který vám navyšuje získané PM.

Třetí v řadě je Akika Machida z Machida Squirrel Garden Cafe. Duchovně založená dívka, která má ale často hlavu v oblacích. Pokaždé ji uvidíte s deštníkem. Jde o obranný typ, který se hodí při různých útocích a vpádech. V Fujitsuki Women’s Academy Student Council Room žije Kayako Musashino. Je to takřka ideální typ dámy, která vede počestný a bezúhonný život. Má ráda pravidla a pořádek. Typově jde ale o trestající dívku, kterou využijete při rekrutování nepřátel.

Předposlední je Chizuri Hachioji z Mount Takao. Spolehlivá, pečující dívka, která miluje festivaly a srdce má vždy otevřené. Typ obranný, který využijete hlavně na začátku hry. Poslední je Chocho Chofu z Nikkatsu Studia. Tato dívka miluje být středem pozornosti a jednou chce být herečkou. Miluje klasické filmy. Jde o speciální typ, který zvyšuje šanci náhodných setkání.

Tokio Tattoo Girls vyjdou v Evropě 17. listopadu v krabičce i digitálně pro PS Vitu a výhradně přes Steam pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama