Criterion Games najímá pro nové arkádové závody
Burnout Crash Novinka Criterion Games najímá pro nové arkádové závody

Criterion Games najímá pro nové arkádové závody

Michal Burian

Michal Burian

11

Podle inzerátu to vypadá spíš na další AAA Burnout než Need for Speed. Ale světe div se, jde zřejmě o nové NFS.

Reklama

Již v minulém roce a začátkem toho letošního jsme několikrát četli inzeráty, že studio Criterion Games hledá nové zaměstnance pro vývoj arkádových závodů do veleznámé série, která je nejprodávanější a několikrát oceněna.

Ano, všechny napadá jediné, nové Need for Speed, o kterém se již dlouhou dobu potichoučku mluví a dokonce ho potvrdilo hned několik internetových obchodů – naposledy jsme se dozvěděli, že má jít o NFS: Most Wanted 2.

Domněnky a nepotvrzené informace ale stranou. Podle nejnovějšího inzerátu se v nové hře od Criterion Games máme dočkat "dynamických akčních sekvencí s děsivými skoky, bouračkami a šílenými automobilovými honičkami", což spíš nasvědčuje novým Burnout závodům než NFS, ale co ta nejznámější a nejuznávanější série? To spíš sedí na NFS.

Připomeňte, že Burnout Paradise vyšel v roce 2008, zatímco menší odbočka v podání Burnout Crash v loňském roce.

Criterion má na svědomí rovněž úspěšné Need for Speed: Hot Pursuit z roku 2010 a podle spekulací pracují na pokračování Most Wanted.

Vůbec bychom se tak nedivili, kdyby na podzim letošního roku vyšel další akční díl ze série Need for Speed a možná půjde i o pokračování oblíbených Most Wanted…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama