Criterion pracují na dalších Need for Speed
Novinka Criterion pracují na dalších Need for Speed

Criterion pracují na dalších Need for Speed

Michal Burian

Michal Burian

24

Inzerát hledající nové vývojáře odhalil, že studio Criterion Games pracuje na dalším dílu série NFS.

Reklama

Podle inzerátu od EA pracují tvůrci Burnout Paradise a NFS: Hot Pursuit na dalším Need for Speed. V inzerátu se píše, že Criterion vyvíjí "největší arkádovou sérii na světě". Nový díl by měl prý nabídnout "epické automobilové honičky a šílené bouračky".

Pokud stále přemýšlíte, zda náhodou nejde o další Burnout, přesvědčí vás následující: "Hledáme talentované vývojáře, kteří budou pracovat na světové značce, mnohokrát oceněné závodní sérii."

Osobně jsem přesvědčen, že jde o další díl Need for Speed série, protože právě tato franšíza je jednou z nejprodávanějších a nejznámější značkou ve světě závodních her, což nám EA neustále připomínají.

Podle zjištěných informací bychom měli očekávat "zábavnou a atraktivní in-game filmovou závodní akci", stejně tak "intenzivní automobilovou akci, děsivé skoky, bouračky a epické šílené automobilové honičky".

Pro úplnost dodejme, že Criterion Games se postarali o návrat dílu NFS: Hot Pursuit, který vyšel v minulém roce a od recenzentů i hráčů si vysloužil převážně slova chvály (recenze na Zingu -9/10) . Hra rovněž vyhrála cenu BAFTA pro nejlepší závodní hru s otevřeným světem za rok 2010 a stala se nejlépe hodnocenou Need for Speed hrou v historii série.

Nikdo se tedy nemůže divit, že osud série NFS vkládá společnost Electronic Arts právě do rukou borců z Criterion Games, kteří na rozdíl od Black Box (autoři The Run) vědí, jak se mají dělat závodní hry.

Z výše zmíněného lze s jistotou říci, že v roce 2012 budeme hrát další Need for Speed od Criterion Games, protože začátkem letošního roku jsme se navíc dozvěděli, že v Criterion pracují na hře s otevřeným světem a s propracovanou umělou inteligencí závodníků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama