Crysis 2 chystá kooperativní mód
Crysis Novinka Crysis 2 chystá kooperativní mód

Crysis 2 chystá kooperativní mód

Michal Maliarov

Michal Maliarov

24

Pokud jste týmoví hráči a láká vás procházka po New Yorku ve dvou či více lidech, pak napněte uši.

Reklama

Crysis 2 má jak singleplayer, tak multiplayer vyšponovaný k dokonalosti, to ale neznamená, že by se titul nemohl pohnout někam dál. Plnění misí ve dvou a více kamarádech totiž zní zatraceně zábavně a kooperativní vojenská operace by prodloužila herní dobu na pěknou řádku hodin.

Naštěstí se připravuje update s módem, který přesně to umožní. V současné době se upravují mapy pro využití v multiplayeru a vylepšuje AI, která v originále rozhodně není připravena na takový útok. Množství singleplayerových map má přesně naskriptované situace, jako je zavírání dveří či celých oblastí a využívání výtahů, musí se vše patřičně ozkoušet a nastavit tak, aby se nestávalo, že v klíčových momentech ujede výtah bez dalších hráčů a nenastanou další podobné minely.

Mise Dead Man Walking je v současné době téměř hotova a tým začíná práci na dalších populárních levelech. Do první části updatu (ano, kooperativní update dorazí po kouskách) by se měly dostat mise Second Chance, Terminus a právě Dead Man Walking.

O průběhu updatu vás budeme nadále informovat. V novince naleznete také screenshoty z kooperativního procházení úrovněmi.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama