Čtyři způsoby jak projít misi v novém gameplay videu z The Phantom Pain
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Čtyři způsoby jak projít misi v novém gameplay videu z The Phantom Pain

Čtyři způsoby jak projít misi v novém gameplay videu z The Phantom Pain

Jan Kalný

Jan Kalný

19

<strong>Anglický komentář</strong>. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain není tvůrci často označován jako sandbox pro nic za nic. V novém gameplay videu nám předvedou, že celou hru máte skutečně ve svých rukou a je na vás, jak danou misi splníte.

Reklama

Očekávané Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vychází už za necelé dva měsíce a tvůrci hry se snaží na hru nalákat co nejvíce lidí. Během letošní E3 jsme se dočkali dvou trailerů, spousty HD obrázků a následně i 40 minut ze hry. Čas pro nějaký další gameplay.

Tentokrát jde ale o trochu něco jiného. Během půl hodiny uvidíme jednu a tu samou misi čtyřikrát, pokaždé splněnou naprosto jiným způsobem. Zatímco poprvé pomocí společnice Quiet infiltrujete nepřátelskou základnu, tak podruhé jí přímo napadnete kulometem na helikoptéře.

Je vidět, že hra vám opravdu nebrání v dělání toho, co chcete a hraní toho, jak chcete. Můžete jít tiše a nikoho nezabít, můžete jít přímo a všechny postřílet, nebo můžete využívat různého vybavení v podobě krabice, se kterou například můžete sjíždět kopce jako na saních, nebo ruky, kterou můžete vystřelit a bude se chovat jako Nikita z prvních dílů hry. Je skutečně na vás jak budete The Phantom Pain hrát. Tak snad to opravdu bude fungovat tak, jak to vypadá ve videu. To se dozvíme už 1. září na konzolích PlayStation a Xbox, 15. září pak na PC.

Video s anglickým komentářem a titulky

Video s japonským komentářem a titulky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama