Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online dorazí koncem roku
Novinka Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online dorazí koncem roku

Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online dorazí koncem roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Akční on-line RPG nakonec vyjde na západě společně na PS4 i na PC.

Reklama

Možná vám název hry Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online připadá povědomý. A pokud ano, tak uvažujete správně. O této hře vás informujeme již delší dobu formou krátkých zpráv v přehledech japonských novinek, ale pod jménem Four Goddesses Online: Cyber Dimension Neptune.

Nyní už ale má hra vydavatele pro západ. Tím se stala společnost Idea Factory International a ta hodlá uvolnit Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online pro PlayStation 4 (krabička i digitální verze) a pro PC (výhradně přes Steam) ještě letos v zimě.

Toto akční RPG je vyvinuto společně Tamsoftem a Compile Heart a představí nám čtyři bohyně ze série Neptunia v on-line fantasy světě, inspirovaném vlastně sebe samou. CPU kandidátky se musí spojit a bojovat v čtyřčlenné partě v real-timových soubojích a rozvinout své dovednosti. Své postavy si navíc budete moci přizpůsobit různým příslušenstvím. Tyto kosmetické úpravy se skládají asi z 10 položek, které ale můžete různě natáčet a měnit jim velikost.

Dungeony nikdy nebudete procházet sami, vždycky s sebou budete mít další 3 členy skupiny. Vy si jen vyberete, koho budete ovládat. Navíc si na každé tlačítko můžete namapovat několik různých akcí a být tak připravený na více různých situací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama