V červnu povedete elitní vojenskou jednotku, vychází Dark Rose Valkyrie
Novinka V červnu povedete elitní vojenskou jednotku, vychází Dark Rose Valkyrie

V červnu povedete elitní vojenskou jednotku, vychází Dark Rose Valkyrie

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Postavte se těm, které přeměnil virus Chiméra.

Reklama

Scénárista Takumi Miyajimu a návrhář postav Kosuke Fujishima, kteří společně pracovali na sérii Tales of, se jednou vydali trochu jinou cestou a tak vzniklo RPG Black Rose Valkyrie. Vše začíná v roce 1929, kdy došlo k masivnímu vypuknutí nákazy, která přeměnila normální lidi na nelidské bytosti Chimery. Příčinou byl tajemný virus, který se na Zem dostal společně s meteoritem pojmenovaným Black Garnet (Černý granát).

Virus Chimera zničil na svém počátku asi 3% populace z celého světa a tak aby se Japonsko vyhlo globální pandemii, uzavřelo se v izolaci a vytvořilo tajnou vojenskou agenturu známou jako ACID (Anti-Chimera Interception Division). Ta se stará o zbývající Chimery, které ještě v zemi přežívají. V ACIDu se časem vytvořila další speciální jednotka Special Force Valkyrie, kterou povedete právě vy, a vašim úkolem bude postarat se o zbytek mutantů.

Black Rose Valkyrie vyjde na západě pod názvem Dark Rose Valkyrie digitálně i v krabicové verzi pro konzoli PlayStation 4. Idea Factory International ji plánuje v Evropě vydat už 9. června.

V RPG Dark Rose Valkyrie mají postavy dvojí osobnost a při boji se mohou transformovat (systém Overdrive) do podoby svých silnějších já. Ale nejde to dělat donekonečna. Příliš mnoho transformací povede k velké únavě a prohře v boji. Každému členu jednotky můžete přizpůsobit útoky a se systémem Riot Combos způsobit o hodně větší zranění.

A pro zpestření příběhu se dočkáte i zrady. Podle vašeho vlastního výběru vás jeden člen týmu zradí. Na vás bude jej odhalit a nakonec i změnit úplný konec hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama