Blood Meter systém v Mary Skelter: Nightmares
Novinka Blood Meter systém v Mary Skelter: Nightmares

Blood Meter systém v Mary Skelter: Nightmares

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

A taky si přiblížíme několik Blood Maiden.

Reklama

Dungeon RPG Mary Skelter: Nightmares dorazí na PlayStation Vitu už 22. září (recenzi již připravujeme) a tak si pojďme přiblížit několik zajímavých herních aspektů a také čtyři Blood Maiden, které vám budou při hraní pomáhat a na které budete jako Jack dohlížet.

Jackova partička Blood Maidens, původně vězeňkyň, má jako jedni z mála sílu bojovat proti svým věznitelům zvaným Marchens. Ale jde to jen díky jejich speciálním schopnostem, aktivovaným krví. U ikony každé z dívek nejdete dva měřáky, Blood Meter a Corruption Meterkrevní měřidlo a korupční měřidlo. Postupným zabíjením nepřátel se spouští krveprolití, které naplní Blood Meter. Jakmile je plný, dostanou se dívky do Massacre režimu, který jim během bitvy propůjčí obrovskou sílu.

I tak ale musíte být velmi opatrní. Když dívky utrpí masivní zranění nebo jsou úplně KO, začne se jim plnit Corruption Meter. Po jeho naplnění ztratíte nad danou Blood Maiden kontrolu... a ta přejde do režimu Blood Skelter. A při tomto velmi silném berserk režimu nebude brát na zřetel kdo je spojenec a kdo nepřítel a bude napadat najednou nepřátele i spojence. Pouze Jackova zbraň Mary Gun je pak může zastavit.

Klíčem k vítězství je proto strategické plánování a vyvážení režimů Massacre a Blood Skelter.

Pojďte si také představit první čtyři Blood Maiden, které budou Jackovi pomáhat.

Thumbelina (česky Malenka) je nejstarší ze tří sestřiček Blood Maiden a hodně na Jacka tlačí. Je dokonce tak pyšná, že ho ani nikdy za nic nepochválí. Snow White (česky Sněhurka) je ze tří sester druhá nejstarší. Je velice jemná a vůči Jackovi velmi laskavá. Bohužel navzdory svým nejlepším záměrům skončí špatně. Navíc má velký strach dívat se do zrcadel.

Sleeping Beauty (česky Růženka) je nejmladší ze tří sester. Když má Jack špatnou náladu nebo je na dně, dokáže jej utěšit. Je ale téměř vždy ospalá, takže své názory většinou vyjadřuje jednoduchým přikývnutím nebo potřesením hlavy. Kaguya (princezna Kaguya, postav ze starého japonského příběhu) je velmi líná a většinu svého času tráví zavřená ve svém pokoji. Pro pohyb a v boji používá speciální předmět Bamboo 1 a Jackovi chvíli trvá, než si k ní najde cestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama