Cyberpunk 2077 bude mnohem větší než Zaklínač 3
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 bude mnohem větší než Zaklínač 3

Cyberpunk 2077 bude mnohem větší než Zaklínač 3

Michal Burian

Michal Burian

45

Půjde o největší hru, na které v polském studiu CD Projekt RED pracovali, předčí i Zaklínače 3.

Reklama

Polské studio CD Projekt RED s každou novou hrou posouvá nejen své hranice. Vidět je to u série Zaklínač, která tvůrčí celek proslavila po celém světě. Pokud jste si oblíbili tuhle RPG ságu, tak se s ní budete muset minimálně na pár let rozloučit. Vývojáři se totiž po dokončení příběhových rozšíření Zaklínače 3 začnou naplno věnovat sci-fi RPG titulu Cyberpunk 2077. Ten byl oznámen již v roce 2012 a mělo se za to, že vyjde mnohem dřív. Polské studio ale muselo své zkušené lidi přesměrovat na Zaklínače 3 a Cyberpunk 2077 se ocitl na vedlejší koleji.

To už ale tak úplně neplatí. Přípravy dvou datadisků nevyžadují tolik sil a Cyberpunku 2077 se dostává pozornost. Svědčí o tom i nedávný rozhovor s tvůrcem vizuálních efektů. Jose Teixeira se pro MCV nechal slyšet, že s Cyberpunkem 2077 vstupují do neznáma.

„Cyberpunk je mnohem větší než jakákoli hra, na které jsme v CD Projektu RED pracovali. Daleko, daleko větší. Pokud jde o komplexnost a velikost a problémy, s kterým čelíme, tak jsme v neprobádané oblasti.“

„Zaklínač 3 pomohl Cyberpunku. Při vývoji Zaklínače 3 jsme se naučili spoustu nových věcí, byla to velká a složitá hra. Vše využijeme při vývoji Cyberpunku,“ řekl Teixeira a dodal, že i přesto se ocitají v neznámu, protože chtějí změnit spoustu věcí a celkově hru udělat lepší.

Na závěr rozhovoru si Teixeira zažertoval, že název Cyberpunk 2077 znamená, že hra vyjde v roce 2077.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama