Cyberpunk 2077 bude plný obtížných rozhodnutí
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 bude plný obtížných rozhodnutí

Cyberpunk 2077 bude plný obtížných rozhodnutí

Michal Burian

Michal Burian

33

A citlivých otázek. Co vše na nás čeká v temné budoucnosti roku 2077?

Reklama

Michal Krzeminski, senior producent v CD Projektu Red, se nedávno v rozhovoru pro stránky igamesresponsability rozpovídal o vývoji titulu Cyberpunk 2077, který na svou šanci teprve čeká.

"Chtěli jsme udělat další RPG, protože jsme v tom dobří. Nic na tom měnit nebudeme. Cyberpunk 2077 bude akční RPG pro dospělé nabízející plno těžkých rozhodnutí a citlivých otázek."

Cyberpunk 2077 má být moderní RPG odehrávající se v temné budoucnosti roku 2077, kde se moderní technologie staly spásou i prokletím lidské rasy. Příběh bude nelineární a odehrávat se bude v otevřeném světě, kde navštívíte nejrůznější místa, včetně bojové zóny, kterou převzal gang. Svět bude rozdělen na rozsáhlé město a dosud nespecifikovanou pustinu.

Každá třída nabídne specifické a odlišné schopnosti, které se na herních statistikách odrážejí v mnoha směrech. Stejně tak každou třídu čeká i množství rozhodnutí, které příběh Cyberpunku 2077 dost ovlivní. V tomto případě nejspíš půjde o něco podobného jako rozhodování v obou dílech Zaklínače.

Samozřejmostí jsou rozsáhlé možnosti úpravy postavy. Změna statistik, volba veškerého vybavení a implantátů, všechno bude možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama