Cyberpunk 2077 na vedlejší koleji, teď je hlavní Zaklínač 3
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 na vedlejší koleji, teď je hlavní Zaklínač 3

Cyberpunk 2077 na vedlejší koleji, teď je hlavní Zaklínač 3

Michal Burian

Michal Burian

51

CD Projekt Red vzkazuje fanouškům, že se v současné době věnují výhradně Zaklínači 3. Jejich druhá hra dostane prostor později.

Reklama

Pokud se nemůžete dočkat, až CD Projekt Red prozradí více detailů o zajímavě vypadajícím moderním RPG Cyberpunk 2077, tak si ještě počkáte. Polské studio totiž vzkazuje fanouškům, že se věnuje pouze dokončení Zaklínače 3, aby mohl vyjít v květnu letošního roku.

„První pravidlo pro Cyberpunk 2077 je, že nemluvíme o Cyberpunk 2077,“ řekl Michal Platkow-Gilewski, vedoucí marketingu, serveru GameSpot.

„Teď vážně, zkrátka se soustředíme výhradně na Zaklínače 3. Pracujeme velmi tvrdě na dokončení Divokého honu, abychom hráčům mohli přinést obrovský otevřený svět v RPG titulu. Cyberpunk 2077 je v pořádku, přijde jeho čas.“

Samozřejmě to neznamená, že by se na Cyberpunk 2077 nepracovalo, ve vývoji určitě je, jen o něm CD Projekt Red nechce mluvit, aby nestrhával pozornost od blížícího se Zaklínače 3.

Cyberpunk 2077 byl oznámen již v říjnu 2012, pracuje na něm samostatný tým ve studiu CD Projekt Red. Zaklínač 3 byl sice několikrát odložen, ale to podle slov tvůrců nemá vliv na Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 zatím nemá stanovené platformy, očekává se, že dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One, stejně jako květnový Zaklínač 3.

Cyberpunk 2077 má být moderní RPG odehrávající se v temné budoucnosti roku 2077, kde se moderní technologie staly spásou i prokletím lidské rasy. Příběh bude nelineární a odehrávat se bude v otevřeném světě, kde navštívíte nejrůznější místa, včetně bojové zóny, kterou převzal gang. Svět bude rozdělen na rozsáhlé město a dosud nespecifikovanou pustinu.

Každá třída nabídne specifické a odlišné schopnosti, které se na herních statistikách odrážejí v mnoha směrech. Stejně tak každou třídu čeká i množství rozhodnutí, které příběh Cyberpunku 2077 dost ovlivní. V tomto případě nejspíš půjde o něco podobného jako rozhodování v obou dílech Zaklínače.

Samozřejmostí jsou rozsáhlé možnosti úpravy postavy. Změna statistik, volba veškerého vybavení a implantátů, všechno bude možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama