Daedalic představili svůj thriller State of Mind
State of Mind Novinka Daedalic představili svůj thriller State of Mind

Daedalic představili svůj thriller State of Mind

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

O silném kontrastu mezi dystopickou realitou a digitální utopií.

Reklama

Společnost Daedalic vydá v létě letošního roku svou novou hru. State of Mind je 3D thriller, který se zaměří na silný kontrast mezi dystopickou realitou a digitální utopií. Zahrát si ho budete moci na PC, Mac, Linuxu, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Swztch. PC verze se bude prodávat za 30 euro, konzolové za 40 euro.

„Berlín, rok 2048 - Svět je na pokraji. Nedostatek zdrojů, nemoci způsobené znečištěním ovzduší a vody, zločin na vzestupu, válka. Vlády a společnosti slibují lepší zítřky za pomoci technologického pokroku. Dronové a humanoidní roboti nahrazují lidi ve veřejném sektoru, vše je propojeno a sledováno.“

State of Mind má umožnit hráčům ponořit se hluboko do futuristického příběhu, který je v mnoha ohledech velmi blízko k naší možné budoucnosti. Hlavní postavou je Richard Nolan, jenž je jedním z mála novinářů, kteří otevřeně kritizují vývoj umělé inteligence a plnou digitalizaci každodenního života. Zlom nastane ve chvíli, kdy se Richard po explozi probudí v nemocnici a zjistí, že jeho manželka a syn zmizeli. Právě v ten moment si uvědomí, co se vlastně děje.

Na zajímavý příběh se podíváme z pohledu několika postav. Celkem si máme užít zhruba patnáctihodinové dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama