Novinka Další aktualizace pro No Man's Sky se zaměřuje na akční část

Další aktualizace pro No Man's Sky se zaměřuje na akční část

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Souboje se dočkaly přepracování a nově si můžete postavit mecha.

Reklama

Sean Murray a jeho tým v Hello Games předvádí vskutku ukázkový příklad toho, jak se starat o hru po vydání. Jejich No Man's Sky totiž vyšlo ve stavu, který očekáváním příliš nedostál (ačkoliv se z mého pohledu stále jednalo o skvělou zenovou záležitost), avšak skrze dlouhou sérii bezplatných aktualizací se hra dostala do stavu, v němž nabízí hromadu obsahu, díky kterému v ní lze strávit mnoho hodin.

A tato podpora bude pokračovat i v roce 2022, kdy tým již vydal první letošní update, jenž nese jméno Sentinel.

Ten se zaměřuje především na akční stránku, kdy vylepšuje zážitek z boje, nabízí přepracovanou podobu v podstatě pro všechny zbraně, přináší nové kousky do výbavy (brokovnice, aktivní kamufláž, omračující granát), ale také umožňuje odemknutí různých dodatečných bojových upgradů.

Nicméně posily dorazily i na druhou stranu barikády, kde naleznete různé další druhy dronů, ale i houževnatého mecha, který vás opálí plamenometem, granáty či laserem.

Další aktualizace pro No Man's Sky se zaměřuje na akční část

Nicméně dobrou zprávou je, že takového autonomního mecha si můžete postavit i vy sami, kdy vám pomůže v tom, abyste na bitevním poli rozpoutali pořádnou melu. Jestli ovšem máte rádi trochu menší proporce, můžete přeprogramovat i drona.

Kromě toho se samozřejmě nezapomnělo ani na nové mise a příběhy, případně se můžete vydat vymýtit "doupě" mechů, kdy za to dostanete i odpovídající odměny.

Další aktualizace pro No Man's Sky se zaměřuje na akční část

Titul je hratelný na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Letos také dorazí na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama