Další Battlefield v roce 2016, potvrzuje EA
Novinka Další Battlefield v roce 2016, potvrzuje EA

Další Battlefield v roce 2016, potvrzuje EA

Michal Burian

Michal Burian

33

Jak se společnosti Electronic Arts dosud dařilo a co všechno od ní můžeme očekávat za hry?

Reklama

Pravidelná finanční zpráva společnosti Electronic Arts přinesla dosavadní výsledky a také informace o připravovaných hrách. Nejprve se podíváme na chystané tituly, potvrzeno bylo, že v příštím roce na podzim se můžeme těšit na nový Battlefield, zatímco v letošním roce EA nejvíce sází na Star Wars: Battlefront. Vydavatel chce mít v každém roce jednu silnou first-person střílečku.

Příští Battlefield má být opět od DICE, kteří stojí za celou sérií. Lze očekávat návrat do války, nikoliv té policejní jako předvedl březnový Battlefield Hardline.

Jinak znovu bylo potvrzeno, že během ledna až března 2016 dorazí na trh hry Mirror’s Edge: Catalyst, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 a Unravel. V tomto fiskálním roce je FIFA 16, Madden NFL 16, NBA Live 16, NHL 16, Need for Speed, a již zmíněná střílečka Star Wars: Battlefront.

To ale stále není vše, EA naznačila, že má ve vývoji další nové tituly, včetně těch určených pro mobily.

EA se zatím můžete pyšnit 132 oceněními z letošní E3, krom jiného pro SW: Battlefront za nejlepší akci a online multiplayer, NFS za nejlepší závodní hru a FIFA 16 se stala nejlepší sportovní hrou výstavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama