Další bezplatná DLC pro Zaklínače 3 přidají novou zbroj a zakázku
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Další bezplatná DLC pro Zaklínače 3 přidají novou zbroj a zakázku

Další bezplatná DLC pro Zaklínače 3 přidají novou zbroj a zakázku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

141

V tomto týdnu se můžete těšit na zbroj s motivy ostrovů Skellige a na další zakázku, která také souvisí se Skellige. + nový wallpaper.<strong> Do hry bude přidáno úložiště pro přebytečné předměty</strong>.

Reklama

Aktualizace: Filip Ženíšek, lokalizační manažer Comgadu, na svém Twitteru potvrdil, že se časem v Zaklínači 3 dočkáme úložiště pro přebytečné předměty, konkrétně truhly. Něco takového chtějí hráči už od vydání, takže je dobré vidět, že je vývojáři opět vyslechli.

Je ale třeba říct, že nevíme, kdy se truhly dočkáme. Ve hře ještě není ani předešlá novinka, na kterou Filip Ženíšek lákal, a to filtry v inventáři a vlastní sekci pro knihy.

Původní zpráva (vydáno 22. 6. 2015 v 18:32): Už se nám to pomalu krátí. Z celkových šestnácti bezplatných DLC pro Zaklínače 3 zbývá už jen šest přídavků, deset z nich už bylo vydáno v průběhu posledních týdnů. A nyní víme, co nás čeká tentokrát a co ten seznam zbývajících přídavků ještě víc zkrátí.

První ze dvou DLC pro tento týden přidá do hry novou zbroj. V minulosti jme dostali do hry Temerskou zbroj a Nilfgaardskou zbroj, tentokrát tu máme zbroj s motivy ostrovů Skellige. Podle obrázku je zjevné, že zbroj i tentokrát doprovodní příslušné ozdoby pro Klepnu.

Druhý přídavek přinese další zakázku, která nese název Skellige's Most Wanted (český název zatím neznáme). Už podle názvu je jasné, že také souvisí se Skellige. Jedná se přitom o druhou zakázku, které jsme se dočkali prostřednictvím DLC.

Pokud patříte mezi majitele PS4 verze hry a stále nemáte k dispozici DLC z minulého týdne, dočkáte se jich tento týden.

Na závěr se ještě sluší upozornit na nově vydaný wallpaper s motivem Geralta bojujícího s mlhovci. Pokud se vám zamlouvá a chtěli byste ho někde použít, račte si vybrat ze tří rozlišení - 1600x1200, 1920x1080 nebo 1920x1200.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama