Další Call of Duty dorazí už příští rok
Call of Duty Novinka Další Call of Duty dorazí už příští rok

Další Call of Duty dorazí už příští rok

Michal Maliarov

Michal Maliarov

68

Modern Warfare 3 se sotva stačilo dostat do obchodů a Activision už hlásí další díl, který je v aktivním vývoji.

Reklama

Jeho existenci nebylo těžké předpovědět. Po roční přestávce se tedy série vrací do rukou studia Treyarchu, které je nadopováno úspěchem Black Ops a slibuje nový díl už příští rok.

„Nyní se zaměřujeme na rok 2012, kde máme připraven seznam silných značek a produktů. Čeká nás minimálně dvojice vysoce očekávaných titulů od Blizzardu, včetně Diabla III, a také nové Call of Duty,“ řekl Bobby Kotick na nejnovější konferenci.

O co přesně se jedná, samozřejmě nevíme. Může nás čekat Black Ops 2, nebo se studio pustí do zrušeného TPS projektu, případně do zcela nové oblasti. Uvidíme.

Mezi další informace ze světa Call of Duty patří samozřejmě prodeje z prvního dne vydání Modern Warfare 3, jehož start patřil mezi největší v herní historii. Přesná čísla zatím neznáme, šéf Activision Publishing, Eric Hirshberg, však poznamenal, že více než 1,5 milionů lidí čekalo včera před obchody, aby si hned zkraje odneslo svou krabičku domů.

Mnoho britských obchodů také prozradilo, že se Modern Warfare 3 stalo jejich nejpředobjednávanějším titulem vůbec. Úspěch hlásí i online služba CoD Elite, která hned v první den zaznamenala podle vydavatele fenomenální aktivitu a velký počet registrací.

Přiznejte se, čekal snad někdo opak?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama