Další čtyřka postav z Disgaeay 5 Complete
Novinka Další čtyřka postav z Disgaeay 5 Complete

Další čtyřka postav z Disgaeay 5 Complete

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Tentokrát si posvítíme na Usalii, Christa, Red Magna a Zerokena.

Reklama

Před nějakými dvěma týdny vydala NIS America první trailer s hlavními hrdiny hry Disgaeay 5 Complete. Tentokrát se koukneme na další čtveřici, ve které nechybí Usalia, Christo, Red Magnus a Zeroken.

Usalia měří 121cm, váží 25kg, narozky má 13. září a je jí 808 let. Jde o právoplatného nástupce vládce Toto Bunny, místa, kde se shromažďují démoni, kteří si zrovna nelibují v násilí. Kvůli kouzlu, které na ni seslal Void Dark, musí neustále jíst kari nebo se rozzuří. Ale ve své podstatě kari stejně miluje.

Christo je vysoký 218cm, váží 152kg, narozeniny slaví 3. února a je mu 3313 let. Jde o Vládce spáleného plamenu, místa, kde se shromažďují hodně násilní démoni. On sám je velmi divoký démon, který věří, že moc je tou nejdůležitější věcí na světě a tím že porazí Void Darka se chce stát nejsilnějším Overlordem.

Red Magnus je vysoký 179cm, váží 58kg. Narozeniny slaví 25. prosince a momentálně má 2147 roků. Jde o Overlorda, který je nějakým způsobem spojený přímo s Netherworldem. Je to vynikající taktik a poradce, který udělá cokoliv, aby zvítězil.

Zeroken měří jen 149cm a váží 45kg, narozeniny má 30. listopadu a má 1331 let. Jde o celkem malého Overlorda, který sám bojuje proti Lostům. Je hodně přelétavý a nemá vlastní názor. Ten mění podle toho, s kým zrovna spolupracuje.

Switch verze tohoto strategického RPG obsahuje kompletní Disgaeau 5, osm bonusových scénářů, čtyři fanoušky nejoblíbenější postavy a tři další třídy postav, které byly původně pro PlayStation 4 vydány jako dodatečný stahovatelný obsah.

Disgaea 5 Complete se už teď prodává v Japonsku, ale v Evropě vyjde pro Switch až 26. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama