Další díl The Dark Pictures Anthology bude představen na Gamescomu
i Zdroj: Steam
Novinka Další díl The Dark Pictures Anthology bude představen na Gamescomu

Další díl The Dark Pictures Anthology bude představen na Gamescomu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Directive 8020 odstartuje druhou sezónu a zavede nás do vesmíru.

Reklama

Britští vývojáři ze Supermassive Games dokončují práce na The Casting of Frank Stone, příběhovém hororu zasazeném do světa populárního asymetrického multiplayeru Dead by Daylight. Ale než 3. září zavítáme do opuštěné ocelárny, připravili si pro nás tvůrci Until Dawn či The Quarry jedno oznámení.

Na Twitteru totiž zveřejnili teaser, jasně odkazující na Gamescom a chystaný pátý díl ze série The Dark Pictures Anthology. Sbírka hororových příběhů, kterou vydává Bandai Namco, nám nejdřív roce 2019 přinesla mořské Man of Medan, čarodějnické Little Hope v roce 2020, o rok později House of Ashes z války v Iráku a dosud poslední díl, The Devil in Me, jenž završil první sezónu, dorazil na trh v roce 2022. Loni jsme se sice dočkali VR spin-offu Switchback, ale mezitím už vznikala druhá sezóna, která má přinést výraznější změny.

Prvním dílem z druhé sezóny bude hra s podtitulem Directive 8020, zasazená do vesmíru na vzdálenou planetu. Název známe poměrně dlouho, první teaser byste totiž našli už v závěru The Devil in Me. Na plnohodnotné odhalení ale stále čekáme, a to tedy přijde právě na Gamescomu, zřejmě v rámci Opening Night Live Geoffa Keighleyho. Tak uvidíme, jestli tentokrát britské studio zvolí kratší marketingový cyklus a titul dorazí ještě letos, nebo si budeme muset počkat do příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama