Novinka Unikl trailer na The Dark Pictures Anthology: Directive 8020

Unikl trailer na The Dark Pictures Anthology: Directive 8020

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

V úvodním dílu druhé sezóny se podíváme do vesmíru.

Reklama

Už zítra vychází poslední díl první sezóny The Pictures Anthology, jenž nese název The Devil in Me a zanese nás do hotelu prvního masového vraha v Americe. Bývá ale tradicí, že na konci každé hry z této antologie se objeví upoutávka na tu následující, a stalo se tak i nyní. Krátký trailer nahrál na YouTube jeden hráčů, který se k titulu zřejmě dostal dřív.

Nový díl nese podtitul Directive 8020 a půjde o první hru z druhé sezóny, byť zatím přesně nevíme, co to bude znamenat. Jasné ale je, že se tentokrát podíváme do vesmíru.

Hned na začátku ukázky se dozvídáme, že se hlavní hrdinové nachází na lodi Cassiopeia v souhvězdí Velryby, přičemž se přibližují k planetě Tau Ceti f, která se nachází v obyvatelné zóně okolo hvězdy Tau Ceti. Stafford, zřejmě velitel posádky, ostatně planetu přímo označuje jako "budoucí domov lidstva". Ne všechno jde ale podle plánu, když na jednoho z členů průzkumného týmu zaútočí jeho kolegyně. S planetou zřejmě není všechno úplně v pořádku.

Zatím neznáme datum vydání ani cílové platformy, ale je poměrně pravděpodobné, že v následujících dnech dorazí oficiální oznámení přímo od vývojářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama