Další gameplay záběry Zaklínače 3 ukazují detailní městské prostředí a bažiny
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Další gameplay záběry Zaklínače 3 ukazují detailní městské prostředí a bažiny

Další gameplay záběry Zaklínače 3 ukazují detailní městské prostředí a bažiny

Martin Cvrček

Martin Cvrček

45

V nových záběrech z hraní Zaklínače 3 Geralt navštíví rozlehlé město Novigrad a setká se s hrabětem Dijkstrou známým z knih. Další video ukazuje bažiny.

Reklama

CD Projekt předvedl pro server IGN další gameplay záběry ze Zaklínače 3. Zatímco na konferenci Microsoftu jsme viděli hon na gryfa, tentokrát už má Geralt hlavu onoho monstra pověšenou na sedle svého koně a míří do města Novigrad, největšího města na mapě Zaklínače 3.

Město vypadá opravdu živě, přirozeně a rozsáhle. Pro mnoho fanoušků bude ale největším překvapením setkání s mužem jménem Sigismund Dijkstra. Toho známe už z knižní ságy, kde plnil úlohu šéfa rozvědky království Redanie, ve hře jde však o špiona pracujícího pro jistého šlechtice. Právě on zadal Geraltovi úkol zlikvidovat gryfa a troufám si říct, že jeho podoba se asi bude lišit od muže, kterého jste si představovali při čtení Sapwkovského knih.

Gameplay pasáž začíná v čase 1:22 a končí 6:46.

Další gameplay záběry pochází pro změnu ze serveru GameSpot a ukazují především bažiny a obecně přírodní prostředí, "rozhovor" se zvláštní dívkou a boj s utopenci.

Na závěr tu máme ještě zajímavý artwork, který zveřejnil CD Projekt na svých sociálních sítích. Vidíme na něm jednoho ze záhadných generálů Divokého honu, který se objevil už v E3 traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama