Další herečkou z Kodžimova plakátu je Šiori Kucuna, zahrála si ve filmu Deadpool 2
Death Stranding 2 Novinka Další herečkou z Kodžimova plakátu je Šiori Kucuna, zahrála si ve filmu Deadpool 2

Další herečkou z Kodžimova plakátu je Šiori Kucuna, zahrála si ve filmu Deadpool 2

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Skrytá webová stránka odhaluje třetí plakát. Jak je to možné, ptá se.

Reklama

Nově objevená stránka na webu Kojima Productions odhaluje, kdo stojí za siluetou z plakátu s nápisem kde jsem. Zároveň nám předkládá další díl hádanky, který ještě více nahrává tomu, že nejbližší Kodžimovo oznámení se bude týkat Death Stranding 2.

Po Elle Fanning se další ženou, kterou Hideo Kodžima obsadil do svého chystaného titulu, stává japonsko-australská herečka Šiori Kucuna. Vidět jsme ji mohli v roli mutantky Jukio v Deadpoolovi 2, na poli her propůjčila hlas Melie z Xenoblade Chronicles.

Na dalším plakátu nenajdeme žádnou siluetu. Výrazněji se proměnila i otázka: po kdo jsem a kde jsem se Kodžima tentokrát ptá jak je to možné. Všimnout si sluší také obrázku jakéhosi chapadlovitého monstra na spodu plakátu. Po spíše neurčitých „vláknech“ na předchozích fotkách jde o další indicii, že by se mohlo jednat o cestu k představení Death Stranding 2.

Spekuluje se ale také o hororu Overdose, druhém projektu, který by měl být v japonském studiu ve vývoji. V tom by se podle uniklých informací měla objevit herečka z prvního Death Stranding, Margaret Qualley.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama