Další Medal of Honor oficiálně ve vývoji
Medal of Honor Novinka Další Medal of Honor oficiálně ve vývoji

Další Medal of Honor oficiálně ve vývoji

Michal Burian

Michal Burian

23

Vývojářský tým z Danger Close potvrdil, že v současné době pracuje na pokračování série Medal of Honor, která se minulý rok dočkala restartu, jenž se velmi dobře prodával.

Reklama

"Ano, studio Danger Close v současné době pracuje na dalším Medal of Honor," prozradil na oficiální blogu hry výkonný producent Greg Goodrich.

"Zrovna nedávno EA oznámili, že restart série Medal of Honor byl úspěšný a prodalo se více než 5 milionů kopií. Chceme poděkovat každému z vás za podporu studia a proslavení série a hlavně dlouholetým fanoušků Medal of Honor, kteří na sérii nezanevřeli."

"Od října loňského roku monitorujeme fóra a fanouškovské stránky, abychom se ponaučili a věděli názor samotných hráčů. Už se nemůžeme dočkat, až vám o pokračování Medal of Honor povíme víc."

Tímto je oficiálně potvrzeno, že se pracuje na dalším Medal of Honor, který možná vyjde koncem aktuálního kalendářního roku, protože v Danger Close na něm mohli začít pracovat před dokončením předešlého dílu.

Oficiální odhalení s prvními informacemi očekáváme již brzy. Nezapomeňte nás tedy bedlivě sledovat, redakce Zing.cz totiž nikdy nespí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama