Další náznaky, že se Dead Space 3 blíží
Dead Space 3 Novinka Další náznaky, že se Dead Space 3 blíží

Další náznaky, že se Dead Space 3 blíží

Michal Burian

Michal Burian

14

Kdo pochyboval o vývoji třetího dílu hororové série Dead Space, může pomalinku přestat. Obchod, jenž prozradil multiplayer v Mass Effectu 3, láká na Dead Space 3.

Reklama

V poslední době stále častěji čteme různé domněnky a nepodložené informace o Dead Space 3. Naposled jsme se dozvěděli, že by se třetí díl měl odehrávat z pohledu první osoby a využít by měl prověřenou technologii Frostbite 2.

Nejnovější zpráva je však z jiného soudku, jihoafrický internetový obchod BT Games začal v předobjednávkách nabízet Dead Space 3 a magazín Play obálkou nejnovějšího čísla láká na odhalení Dead Space 3, GTA V pro Vita a Call of Duty: Black Ops 2.

Připomeňme, že Dead Space 3 na podzim loňského roku odhalily izraelské hlavní zprávy, zatímco obchod BT Games se již dříve proslavil pravdivými úniky, kdy předčasně prozradil Jak and Daxter HD Collection či multiplayer v Mass Effectu 3.

Obchody v poslední době stále častěji prozrazují neoznámené hry, nedávno se dokonce v obchodech začal objevovat čtvrtý díl rubačky God of War.

Těšíte se na Dead Space 3? Dejte nám vědět v komentářích níže.

Další spekulace o Dead Space 3

"S Isaacem Clarkem bychom se měli tentokrát podívat na zasněženou planetu Tau Volantis."

"Hlavní postavu série, Isaaca Clarka, bude kromě všemožných potvor strašit ještě jeho rozdvojená osobnost. Ve hře se bude objevovat jako druhá postava, přičemž zatím není tak úplně jasné, zda-li bude hratelná."

"Po ukončení trilogie chce EA rozšířit sérii do dalších žánru, prý se máme dočkat first-person střílečky, akční adventury ve stylu populárního Uncharted a dokonce přemýšlejí i o jakési letecké arkádě."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama