Další Need for Speed od Ghost Games zrušeno, místo něho Battlefield
Need for Speed Novinka Další Need for Speed od Ghost Games zrušeno, místo něho Battlefield

Další Need for Speed od Ghost Games zrušeno, místo něho Battlefield

Michal Burian

Michal Burian

100

Má jít o netradiční Battlefield se zaměřením na policajty. Že by něco jako SWAT od Ubisoftu?

Reklama

Tvůrčí celek Ghost Games byl zformován z bývalých členů Criterion Games (zhruba 80 procent lidí) a v loňském roce pro Electronic Arts vytvořil Need for Speed: Rivals. Poté dostal od EA plnou důvěru a byla jim svěřena budoucnost závodní série NFS. Další díl měl být ve vývoji.

Nepotvrzené zprávy od důvěryhodných zdrojů serveru Polygon ovšem tvrdí, že neohlášené Need for Speed bylo zrušeno/vývoj pozastaven. To by znamenalo, že letos se dalšího NFS nedočkáme. Vedení EA nejspíš pochopilo, že dříve milovaná série potřebuje odpočinek. Místo toho dostali členové Ghost Games na výběr, buď výpověď, nebo se budou podílet na novém a vskutku netradičním Battlefieldu z dílen Visceral Games (tvůrci Dead Space).

Proč netradičním? Má totiž jít o Battlefield pod kódovým označením Havana, kde budou hrát velkou roli policajti. Že by něco jako SWAT od Ubisoftu? To zatím nevíme, hry se ale máme dočkat v letošním roce.

Vypadá to, že nový generální ředitel EA se chopil kormidla a začínají se dít změny. Je dost možné, že společnost bude v nadcházejících měsících hodně sázet právě na Battlefield a FIFA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama