Další NFS poběží při 60 snímcích za sekundu
Need for Speed: Rivals Novinka Další NFS poběží při 60 snímcích za sekundu

Další NFS poběží při 60 snímcích za sekundu

Michal Burian

Michal Burian

32

EA uznává stížnosti hráčů ohledně uzamčení fps na 30 snímků za sekundu u Need for Speed: Rivals.

Reklama

PC hráči, kteří si pořídili letošní Need for Speed: Rivals, byli zklamáni, když zjistili, že hra je uzamčena na 30 snímků za sekundu. EA uznala chybu a slibuje, že další díl bude cílen na 60fps.

Informace se objevila na oficiálním Twitteru série poté, co se jeden z fanoušků zeptal, zda Ghost Games nechystají nějaký patch, aby umožnili rozběhnout Rivals při 60fps. Odpovědí mu bylo, že dotaz berou na vědomí a v budoucnu budou cílit na 60fps. Není tak vůbec jisté, zda se nějakého patche pro listopadové NFS: Rivals dočkáme. Rovněž není jasné, zda i konzolové verze nového Need for Speed budou cíleny na 60fps.

Podle předešlých vyjádření za uzamčení snímků za sekundu může funkce AllDrive, která propojuje singleplayer s multiplayerem.

Níže ještě nový trailer o doprovodené aplikaci OverWatch, která vám umožňuje sledovat vaše přátele během hraní, komunikovat s nimi a otevírat exkluzivní obsah. Navíc s Need for Speed Network poháněnou Autologem můžete vidět váš postup hrou nebo další chystaný obsah k odemčení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama