Další novinky z výstavy Tokyo Game Show 2015
Novinka Další novinky z výstavy Tokyo Game Show 2015

Další novinky z výstavy Tokyo Game Show 2015

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Dovíme se konečně něco o nové Personě nebo jste spíše zvědaví na další hudební hru s Hatsune Miku?

Reklama

Jelikož není letošní Tokyo Game Show na nové informace vůbec skoupé, nabízíme vám pokračování nedávného přehledu nových oznámení, datu vydání, případně nových trailerů.

Začneme ale tím, na co čekal asi každý z nás, tedy na Personu 5. Datum vydání jsme až do čtvrtka nevěděli. Na teaser stránce Persony 5 se vynořil nápis "Coming Soon". URL adresa také obsahovala slova "tgs2015" a "qr". Bohužel nakonec byla hra odložena, dorazí v létě 2016.

Atlus má mít od 19. září na Tokyo Game Show speciální Persona Special Stage a podle dostupných informací víme, že je vydání v současné době naplánováno na rok 2015. Nicméně konkrétní datum ještě oznámeno nebylo a tak je do značné míry Tokyo Game Show poslední velkou šancí, jak toto datum oznámit.

Společnost Sega se rozhodla na tiskové konferenci SCEJA ukázat další hudební hru s Hatsune Miku v hlavní roli. Jde ale o Hatsune Miku: Project Diva Arcade pro PlayStation 4, která vyjde v Japonsku v roce 2016 digitálně pod názvem Hatsune Miku: Project Diva Future Tone. V oznamovacím traileru níže můžete zaslechnout skladbu Electro Saturator.

Po úspěchu mangy, anime, a také už videoherní série Danganronpa, připravuje Spike Chunsoft nový titul. Půjde o Danganronpu V3: Minna no Koroshiai Shin Gakki, určenou pro PlayStation 4 a PS Vitu. Bohužel neznáme žádné další podrobnosti a trailer níže hovoří o "nové hře, ve které se budeme navzájem zabíjet" a odehrávat se bude v "nové škole".

Dalším oznámeným titulem je Yuki no Setsuna od studia Tokyo RPG Factory. Square Enix hodlá tuto hru vydat v Japonsku ve verzích pro PlayStation 4 a PS Vitu na počátku roku 2016. Jde o RPG ve kterém budete moci nakupovat v městech, prozkoumávat dungeony, bojovat s impozantními nepřáteli a prožijete si konec, který vás "dojme k slzám".

RPG je popisováno jako "čistá fantazie", beroucí si inspiraci z éry 90. let a her jako je Dragon Quest, Final Fantasy a Chrono Trigger. Příběh budou dopředu posouvat různé akce a bitvy, které uvidíte jakoby z perspektivy mapy a využijí systému Active Time Battle od Square Enixu. Vývoj je momentálně na 60 procentech.

Square Enix také oznámil oficiální datum vydání hry Star Ocean 5, která vyjde v Japonsku pod názvem Star Ocean: Integrity and Faithlessness 25. února 2016 pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 3. Na západě se má objevit lokalizovaná verze pouze pro konzoli PS4 a někdy v průběhu příštího roku.

Pro milovníky sportu se chystá PS4 verze golfu s názvem New Hot Shots Golf. Informací je pomálu a tak víme jen, že vyjde v roce 2016 a nabídne otevřený svět, kde si hráči mohou vytvářet vlastní golfová hřiště.

Milovníkům Pokémonů ukázalo Bandai Namco nový trailer k bojovce Pokkén Tournament s novou postavou Pikachu Libre. Jde o bojovníka s jinými pohyby, než nabízí klasický. Pokken Tournament má vyjít na Wii U celosvětově na jaře 2016, ale v Japonsku je hra je již hratelná na automatech.

Na konec jsme si nechali první gameplay trailer k chystané konzolové verzi bojovky Dengeki Bunko: Fighting Climax Ignition. Tento původně arkádový, automatový titul se konečně 17. prosince dostane také na PlayStation 4, PlayStation 3 a PS Vitu a vy se níže můžete podívat aktualizované a upravené herní systémy a na nové postavy (Quenser Barbotage z Heavy Object, Emi Yusa z The Devil is a Part-Timer a Tatsuya Shiba a Miyuki Shiba z The Irregular at Magic High School) v akci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama