Další trailery z Tokyo Game Show 2015
Novinka Další trailery z Tokyo Game Show 2015

Další trailery z Tokyo Game Show 2015

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Tentokrát se koukneme na Odin Sphere: Leifthrasir od Atlusu, Tokyo Ghoul: Jail od Bandai Namca nebo Monster Hunter X od Square Enixu.

Reklama

A máme tady pokračování těch nejzajímavějších trailerů z letošní výstavy Tokyo Game Show.

Studio Nex Entertainment nedávno oznámilo připravovanou hru Killing Bites a první plnohodnotný trailer můžeme vidět právě díky TGS. Inspiraci autoři čerpali z manga a anime série a vyjde v příštím roce na PS4 a PS Vitu.

Asi všichni fanoušci krvavé podívané Tokyo Ghoul očekávají její PS Vita adaptaci s podtitulem Jail a aby bylo nadšení ještě větší, prezentovalo Bandai Namco na TGS v pořadí třetí trailer.

Bojovka JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven bude nabízet oproti svým předchozím dílům nové postavy a možnost spárovat je a vytvářet tak účinnější komba. V Japonsku vychází hra příští rok na konzole PS4 a PS3.

Další hrou v pořadí je Odin Sphere: Leifthrasir od Atlusu a VanillaWare. Poznáte ji podle charakteristického vzhledu a na západ by měla doputovat v příštím roce. Japonsko se ji dočká na konzolích PS4, PS3 a PS Vita již 14. ledna.

A protože není animovaných bojovek nikdy dost, představil Arc System Works na Tokyo Game Show trailerem ke hře Guilty Gear Xrd: Revelator. Japonská veřejnost ji může čekat na konzolích PS4 a PS3 někdy na jaře roku 2016.

Jako druhý titul, který nás přepraví do světa Digimonů, bylo na TGS představeno RPG Digimon Story: Cyber Sleuth. Kromě Japonska vyjde titul také digitálně v Severní Americe a Evropě na konzole PS4 a PS Vitu. Nicméně Severní Amerika se dočká také krabicové PS4 verze.

Capcom pak na výstavě svým druhým trailerem na Monster Hunter X potvrdil možnost hrát za postavu Felyne Palico, ale pouze v režimu Nyanter.

Dnešní přehled zakončíme titulem God Eater Resurrection. V Japonsku vychází pro PlayStation 4 a PS Vitu 29. října a za předobjednávku zde dostanete kostýmy a zbraně God Arc hrdinů anime.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama