Tisková konference SCEJA proběhne 15. září
Novinka Tisková konference SCEJA proběhne 15. září

Tisková konference SCEJA proběhne 15. září

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Připravte se na nejnovější oznámení japonského PlayStationu.

Reklama

Společnost Sony Computer Entertainment Japan Asia si nechává největší a nejzajímavější oznámení na dobu před konáním každoroční výstavy Tokyo Game Show. SCEJA nyní oznámila, že jejich Tokyo Game Show SCEJA Press Conference proběhne 15. září od 16:00 do 17:30 japonského času (místní časy zde).

Stejně jako na všech předchozích tiskovkách uspořádaných v minulých letech bude i tato zaměřena na nejnovější oznámení japonských titulů pro PlayStation 4, PlayStation 3 a pro PS Vitu. Akce bude samozřejmě živě streamována prostřednictvím odkazu uveřejněného v den konání na japonském PlayStation Blogu.

Jen pro zajímavost, v loňském roce zde bylo oznámeno několik velmi zajímavých projektů jako Dragon Quest Heroes, Disgaea 5, Earth Defense Force 4.1, God Eater 2: Rage Burst, Luminous Arc Infinity, PlayStation 4 verze Persona 5, Resident Evil Revelations 2, Senran Kagura: Estival Versus, nová hra série Ys a další.

Letos bychom se snad měli dočkat několika velmi zajímavých novinek. Jednou z nich je plánovaný Gravity Rush Remaster původní hry z roku 2013 (únik prostřednictvím korejské rady pro udílení ratingu), dále se snad dočkáme oznámení nového Gravity Rush, nového projektu Atlusu a VanillaWare, nové hry proPlayStation 4 od Level-5 a oficiálního představení čtvrtého Disaster Reportu od Grazelly.

Bandai Namco má podle úniků v plánu oznámit Mobile Suit Gundam: Extreme VS pojmenovaný Mobile Suit Gundam: Extreme VS Force, nový Kamen Rider: Battride War game, dále The Asterisk War, Crows: Burning Edge, Girl Friend Beta, The Idolmaster: Must Songs, The Idolmaster pror PS4, Summon Night 6 a Tales of Asteria.

Kadokawa Games připravují pro PlayStation dungeon RPG s pracovním názvem Project Code: Daten, který vychází z Cthulu mýtů, a jedno sim RPG (pracovní název Project Code: Tsukiyomi) zaměřené naopak na japonskou mytologii.

Square Enix snad ukáže něco ze svého projektu Setsuna a šušká se také něco o případném předvedení Final Fantasy XII Remaster. CyberConnect2 má na konferenci oznámit projekt, připravovaný na oslavu svého 20. výročí a s nějakou novinkou se má také objevit společnost Sega.

Tokyo Game Show proběhne ve dnech od 17. do 20. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama