Nové trailery z Tokyo Game Show 2015
Novinka Nové trailery z Tokyo Game Show 2015

Nové trailery z Tokyo Game Show 2015

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

20

Čekat můžete třeba Attack on Titan v debutovém traileru nebo Fairy Fencer F: Advent Dark Force od Koei Tecmo.

Reklama

Letošní výstava Tokyo Game Show byla našlapána různými informacemi. Některé byly víceméně očekávané, jiné méně a na některé velmi žádoucí ani nedošlo. Nicméně bylo velké množství her představeno i novými trailery a tak vám zde nabízíme první část jejich přehledu.

Herní adaptace mangy Attack on Titan pro PlayStation4, PS3 a PS Vitu sice dorazí až příští rok ale proč se už teď nepodívat na několik záběrů z hraní.

Tři minuty dlouhý trailer na Fairy Fencer F: Advent Dark Force nám detailně ukáže, jakých změn se dočkala PS4 verze této hry. V číslech to vypadá následovně: scénář se rozrostl o 192 %, herní doba o 218 % a 3D mapa oblasti se zvětšila o 179 %.

Na oslavu 30. výročí strategické série Romance of the Three Kingdoms vydává letos Koei Tecmo 13. díl. Na TGS firma navíc oznámila lokalizaci titulu pro Asii a tak bude převedena také do tradiční čínštiny, angličtiny, korejštiny a jednodušší čínštiny. Dá se tedy usuzovat, že by mohlo dojít k vydání hry i na západě. V Japonsku vychází 10. prosince pro PS4, PS3 a také pro PC

Nový Digimon World: Next Order vychází v Japonsku na PS Vitu v roce 2016.

Příští rok se fanoušci právnické série Phoenix Wright: Ace Attorney dočkají v pořadí šestého dílu a těšit se může i západní publikum, protože s lokalizací a vydáním se počítá již od samého začátku vývoje hry.

Square Enix samozřejmě nemohl opominout patnáctý díl RPG série Final Fantasy a na Tokyo Game Show hru prezentoval novým trailerem.

5pb. představili nové záběry z herní adaptace anime Punch Line pro PlayStation 4 a PS Vitu. Ve 3D prostředí zde budete hledat knihu Nandala Gandala a cestu vám bude znepříjemňovat celá řada puzzlů. Hra se odehrává po 12. epizodě televizního anime a přidává dalších 10 dílů.

Na závěr této novinky vám nabízíme několik gameplay záběrů z několika různých japonských webů, které měly možnost vyzkoušet hraní chystaného RPG Star Ocean: Integrity and Faithlessness. To vychází v Japonsku na PlayStation 4 a PlayStation 3 již 25. února a v Severní Americe a v Evropě pouze na PS4 někdy v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama