Další pohled na singleplayerovou kampaň Titanfallu 2
Titanfall 2 Novinka Další pohled na singleplayerovou kampaň Titanfallu 2

Další pohled na singleplayerovou kampaň Titanfallu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Kampaň se chlubí třeba přítomností puzzlů a soubojů s unikátními bossy nebo významnou souhrou hlavního hrdiny a jeho Titána.

Reklama

Tvůrci Titanfallu 2 se v novém videu znovu zaměřují na prezentaci singleplayerové kampaně, která je v sérii novinkou. Jak už víme z dřívějška, singleplayer druhého Titanfallu nemá být jen obyčejná koridorová střílečka po vzoru Call of Duty, ale nabídne několik zvláštností.

Jde třeba o přítomnost puzzlů a hádanek, které zahrnují možnost vytvářet si vlastní cestu pro průchod úrovní. Redaktor PC Gameru, který si mohl v minulosti hru vyzkoušet, dokonce před několika týdny prohlásil, že je singleplayer Titanfallu 2 spíš Portal než Call of Duty, což je hodně odvážné a zajímavé tvrzení.

Pak jsou tu souboje s bossy. Vývojáři tvrdí, že významní nepřátelé mají různé a výrazné osobnosti, takže se raději připravte na to, že půjde o větší či menší šílence a/nebo parchanty.

Samozřejmostí je pak celá řada situací, v nichž můžete řádně využít ikonickou možnost běhu po stěnách, která se hodí třeba při snaze prozkoumat různé cesty v úrovni. Jádrem kampaně Titanfallu 2 je ale vztah hlavního hrdiny Jacka Coopera a Titána BT-7274. Někdy musíte s BT spolupracovat, jindy je třeba se rozdělit.

Vývojáři dále tvrdí, že od singleplayeru Titanfallu 2 můžete očekávat unikátní zážitek, který si pořád udržuje charakteristické prvky série. Chtějí prohloubit variabilitu a dobrodružné prvky, přičemž si myslí, že obou aspektů může být v dnešních singleplayerových střílečkách víc. Tak uvidíme, jak se Respawnu v tomhle případě zadařilo. O tom, jak se singleplayer Titanfallu 2 povedl či nepovedl, se můžete přesvědčit 28. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama