Další prodejce vyzradil informace o Battlefield 4
Battlefield 4 Novinka Další prodejce vyzradil informace o Battlefield 4

Další prodejce vyzradil informace o Battlefield 4

Michal Burian

Michal Burian

25

Datum vydání, návrat Commander módu, Drone Strike DLC a Battlelog 2.0. <strong>Aktualizace: podle EB Games jde o fake</strong>.

Reklama

Aktualizace: EB Games Australia na svém oficiálním Twitteru potvrdili, že nejde o skutečný propagační materiál k Battlefieldu 4. Jde tak pravděpodobně o tvorbu nějakého fanouška. Nebo že by se vedení obchodu snažilo zamést stopy?

Původní zpráva

Battlefield 4 vyjde 31. října letošního roku, alespoň podle propagačních materiálů obchodu EB Games.

Z těch se navíc dozvíme, že EA plánuje novou verzi komunitní služby Battlelog. Ta by měla opět nabídnout předplatitelům speciální obsah a možnosti. Počítá se rovněž s balíčkem Drone Strike, stejně tak s novými zbraněmi, uniformami apod.

O multiplayeru se DICE prozatím nezmiňovalo. Ovšem i EB Games tvrdí, že se dočkáme návratu Commander módu. Ten se poprvé objevil v Battlefieldu 2 a měl být i v posledním Battlefieldu 3 z roku 2011. Nakonec se ale vývojáři z EA DICE rozhodli jinak. V režimu se jeden hráč na každé straně stane velitelem a na přehledné mapě v RTS stylu ovládá dělostřelectvo, vozidla apod.

Když už jsme u Battlefieldu, tak jeden z ex-vývojářů vyzval DICE, aby vytvořili pokračování Battlefieldu 2142 na Frostbite 3 engine. Podle něj na to ale nemají koule.

Připomeňme, že stejné datum vydání zveřejnila před časem i facebooková stránka EA a 1. dubna také Microsoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama