Další screenshot z Kingdom Come: Deliverance, nový blogový příspěvek v češtině
KC: Deliverance Novinka Další screenshot z Kingdom Come: Deliverance, nový blogový příspěvek v češtině

Další screenshot z Kingdom Come: Deliverance, nový blogový příspěvek v češtině

Martin Cvrček

Martin Cvrček

60

Warhorse Studios vydalo další screenshot z jejich RPG, na němž můžeme vidět zajímavě zpracovanou vesnici. A nedávno vydaný blogový příspěvek je konečně přeložený do češtiny.

Reklama

Warhorse Studios nedávno slíbilo, že až na Facebooku dosáhnou laťky 4000 liků, dočkáme se nového screenshotu z nedávno odhaleného Kingdom Come: Deliverance. To se právě stalo, a tak se můžeme pokochat krásně zpracovanou vesnicí. Osobně přemýšlím, jestli ten vesničan v popředí není náhodou nějaké středověké zpodobnění Dana Vávry. Podoba tam určitě je.

Za zmínku také stojí poslední blogový příspěvek, který se s menším zpožděním dočkal českého překladu. Dan v něm rozepisuje jejich další útrapy při hledání vydavatele, spojené hlavně s úmorným čekáním a častým odmítnutím. Jak to tak vypadá, křížová výprava za hledáním publishera ještě zdaleka není u konce a situace ve Warhorse Studios není zrovna nejlepší.Takže doporučujeme text přečíst. Je sice delší, ale stojí za to.

Nezbývá než nadále držet tvůrcům palce a poděkovat za další působivé nahlédnutí pod pokličku vývoje. Ohledně Kingdom Come i osoby Dana Vávry sice můžete mít sebevětší pochybnosti, ale už jenom za takhle nevídaně detailní pohled do zákulisí herního průmyslu si tvůrci z Warhorse Studios určitě zaslouží obrovský respekt.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama