Další spekulace o Star Wars hře od Visceralu přibližují jednu z hlavních postav
Novinka Další spekulace o Star Wars hře od Visceralu přibližují jednu z hlavních postav

Další spekulace o Star Wars hře od Visceralu přibližují jednu z hlavních postav

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Seznamte se s Robie Mattox, kolegyní hlavního hrdiny Dodgera.

Reklama

Nedávno stránka Making Star Wars přišla s údajnými informacemi o chystané akční adventuře Star Wars, která vyjde v příštím roce a na které pracuje studio Visceral a scénáristka Uncharted Amy Hennig. Od té doby se neobjevily jakékoliv indicie, které by nám říkaly, že šlo jen o snůšku výmyslů, a tak snad můžeme pokračovat. Stránka totiž zveřejnila další detaily, které se pro změnu zaměřují na ženu jménem Robie Mattox.

Má jít o ženu starou zhruba 30 let, která je partnerkou hlavního hrdiny Dodgera během jeho zločineckých eskapád. Robie je popisována jako náladová žena a jako jeden z mála lidí, kterým může Dodger věřit. Její rodiče zemřeli, když byla ještě malá, a tak vyrůstala jako sirotek na nechvalně proslulé, zločinci přeplněné úrovni 1313 na Coruscantu, než se jí ujal zločinecký klan Wandering Star. Podle všeho také nemá ráda droidy, což jí má stavět do konfliktu s lékařským droidem, který patří Dodgerovi.

S Dodgerem se dá dohromady během jeho práce pro Jabbu Hutta na planetě Tatooine, konkrétně během úkolu spočívajícího v polapení jisté Oony Sable, dcery jednoho z hlavounů zločineckého klanu Rang. Podle jejího názoru jde o špatný nápad, ale společně s Dodgerem se postupně dostane do nepříjemných situací, v nichž dokážou udržet důvtip a smysl pro humor, což utuží jejich přátelství. Jejich vztah má být jádrem posádky, která se dá dohromady na palubě Dodgerovy lodi.

Robie má přitom v tuto chvíli tvář herečky Natalie Morales, i když zatím není jasné, jestli se s ní opravdu počítá nebo jestli je využita jen pro potřeby konceptů a vývoje. Různými rysy a způsobem oblékání pak Robie připomíná doktorku Aphru, jednu z nejvýraznějších postav aktuálních Star Wars komiksů, přičemž se prý dokonce uvažuje o tom, že by se z ní stala hlavní postava případného pokračování.

Opět se samozřejmě můžeme ptát, jestli jsou informace pravdivé. A opět můžeme říct, že se to asi hned tak nedozvíme, ale že údaje opět souhlasí s tím, co o Star Wars titulu od Visceralu zatím víme. Amy Hennig kdysi naznačila, že bude příběh její hry sledovat víc důležitých postav naráz, a některé zveřejněné koncepty ukazují muže a ženu, což by mohl být Dodger a Robie. Na jednom z nich jsou podle Making Star Wars na setkání s příslušníky klanu Rang, i když postavy mají stejné helmy jako agenti imperiální bezpečností služby, na dalších jsou viděni, jak se vyhýbají imperiálním Stormtrooperům. Klan Rang mimochodem ve Star Wars světě již existuje, byl aktivní v období Klonových válek a zmínka o něm padla v seriálu Rebels (Povstalci).

Jestli jsou všechny informace pravdivé, příběh Star Wars hry od Visceralu se nám začíná zajímavým způsobem formovat. Zatím ale stále doporučujeme brát všechno s rezervou, i nadále jde jen a pouze o nepotvrzené spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama