Další Star Wars: Battlefront skutečně nabídne singleplayerovou kampaň
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Další Star Wars: Battlefront skutečně nabídne singleplayerovou kampaň

Další Star Wars: Battlefront skutečně nabídne singleplayerovou kampaň

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Také pokryje větší množství období Star Wars světa, takže nezůstane jen u éry nových filmů.

Reklama

Dlouho se mluví o tom, že další Star Wars: Battlefront, který vyjde letos na podzim, zahrne singleplayerovou kampaň. Dosud šlo však skutečně jen o spekulace, často založené na mylném a senzacechtivém výkladu tvrzení některých zodpovědných lidí. Nyní to ale máme bílé na černém. Letos se s kampaní skutečně setkáme, takže nezůstane jen u několika samostatných misí jako v případě Battlefrontu z roku 2015.

Další Battlefront, na němž pracují studia DICE, Criterion a Motive (právě to podle všeho pracuje na kampani), bude celkově větší než více než rok starý předchůdce. Zahrne více lokací, více hrdinů a postav a také větší množství období z časové linie Star Wars univerza.

Dosud bylo známo jen to, že nový Battlefront, který zatím nemá stanovený oficiální název, pokryje období, v němž se odehrávají nové filmy. Fanoušci očekávali přinejmenším éru Prvního řádu a Odboje, do které jsou zasazené epizody Síla se probouzí, The Last Jedi a Epizoda IX. S ohledem na to, že předešlý Battlefront obsahoval pouze období původní filmové trilogie, se však mnozí obávali, že nic jiného než éru sedmé a osmé epizody, na níž si můžete zajít do kina letos v prosinci, nedojde.

Teď ale víme, že další Battlefront přeci jen pokryje víc než jedno období. Zatím není jasné, o co půjde, osobně však očekávám, že nás čeká éra původní a právě vznikající trilogie, možná doplněná o události filmu Rogue One: Star Wars Story a seriálu Povstalci (Rebels), a na Klonové války ani tentokrát nedojde. Ale můžu se mýlit.

Další informace o novém Battlefrontu se dozvíme v následujících měsících, pravděpodobně na akci Star Wars Celebration, která se koná od 13. do 17 dubna 2017 v Orlandu.

Na závěr tu mám ještě jednu špatnou zprávu pro ty, kteří se stále věnují Battlefrontu z roku 2015. Na oficiálním webu bylo oznámeno, že Skirmish, díky němuž si můžete zahrát multiplayerové zápasy offline s boty, se nedočká žádného dalšího obsahu. Zůstane tedy u možnosti hrát módy Walker Assault a Fighter Squadron na mapách ze základní hry.

V prohlášení se navíc dočteme, že tvůrci přesunuli své síly na vývoj nového Battlefrontu, což může znamenat, že už se jeho předchůdce nedočká žádného dalšího obsahu, ani herního módu Hero Blast, o němž se mnohokrát spekulovalo. Přinejmenším se ale lze těšit na další Double-XP víkendy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama