Další Star Wars hra od BioWare je v blízké době nepravděpodobná
Novinka Další Star Wars hra od BioWare je v blízké době nepravděpodobná

Další Star Wars hra od BioWare je v blízké době nepravděpodobná

Jan Kalný

Jan Kalný

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

K novému Mass Effectu a Dragon Age se ale chtějí vrátit co nejdříve.

Reklama

O tom, jak EA zachází s exkluzivní licencí pro Star Wars hry si můžeme každý myslet, co chceme. Pravdou ale je, že šťastný není nejspíše nikdo. Dalším hřebíkem do rakve může být nedávné prohlášení generálního ředitele BioWare, Caseyho Hudsona, ve kterém pro GameInformer řekl, že ačkoli osobně Star Wars miluje, je nutné zvolit, jaké hry a značky budou mít přednost. A jak se zdá, přednost mají aktuálně nové díly Mass Effectu a Dragon Age.

Už delší dobu také víme, že v rámci BioWare existuje malé studio, které se zaměřuje právě na Dragon Age 4, ale i na ten Mass Effect by mohlo dříve či později dojít.

„Je tolik her, ke kterým bychom se chtěli dostat. Takže jedna z výzev je, abychom mohli udělat hry té nejlepší kvality, aby se jedné hře věnovala drtivá většina celého studia jako je BioWare - a my jsme celkem velké studio. Je spousta her, které bychom chtěli udělat, ale musíme si vybrat, které dostanou přednost a dostat se k nim jedna po druhé.”

„K Dragon Age a Mass Effectu se chceme vrátit co nejdříve. Mass Effect je určitě hra, ke které se chci opět dostat. Je to moje dítě. Pomohl jsem Mass Effectu odstartovat, takže samozřejmě máme v plánu se k tomu zase někdy vrátit.”

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama