Další video předvádí úpravu zbraní v Battlefieldu 4
Battlefield 4 Novinka Další video předvádí úpravu zbraní v Battlefieldu 4

Další video předvádí úpravu zbraní v Battlefieldu 4

Michal Burian

Michal Burian

16

Kromě toho se dozvíte o návratu pistole M1911, stejně tak, že až odemknete kamufláž, tak bude automaticky dostupná pro všechny zbraně <strong>+ video o betě a beta nepojedete na 32-bitových Windowsech</strong>.

Reklama

Ve videu níže se dozvíte informace o nadcházející veřejné betě (více zde, česky). Do té se budou moci od 1. října podívat hráči, kteří si na Originu předobjednali Battlefield 4 Digital Deluxe Edition. Ve stejný den se do bety dostanou také majitelé registrovaných kopií Medal of Honor Warfighter Limited Edition a Digital Deluxe Edition, stejně tak Battlefield 3 Premium. Ostatní budou mít betu přístupnou na Originu, Xbox Live a PlayStation Network od 4. října.

V betě bude Siege of Shangha mapa v módu Conques nebo Domination režim a prvky jako Levolution, Amphibious Assault a mnoho dalšího.

Johan Andersson na svém Twitteru odpověděl na otázku Petra Dosoudila a řekl, že beta bude pro PC běžet pouze na počítačích s 64-bitovým Windowsem (thx bf-blog.cz). Plná bude klasicky fungovat i na 32-bitových Windowsech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama