Dalších patch zvětší titulky a opraví úkoly v Zaklínači 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Dalších patch zvětší titulky a opraví úkoly v Zaklínači 3

Dalších patch zvětší titulky a opraví úkoly v Zaklínači 3

Michal Burian

Michal Burian

76

Dále zlepší výkon při cutscénách a opraví chybu se získáváním zkušeností.

Reklama

Marcin Momot ze studia CD Projekt Red na oficiálním fóru prozradil detaily o dalším opravným balíčkům pro Zaklínače 3. Na PC půjde o patch 1.05, zatímco na konzolových bude mít označení 1.04. Zatím nebylo stanoveno přesné datum vydání patche, lze ho ale očekávat v následujících dnech - Na PC je „za rohem“, pro konzole „o něco později“.

Tento patch zvětší titulky (výrazné zvětšení GUI a HUD prvků včetně písma), opraví spoustu chyb v úkolech, zlepší výkon při cutscénách (hlavně na PS4) a řeší rovněž nepříjemné problémy se získáváním zkušeností.

Už by se vám rovněž nemělo stávat, že nemůžete začít rozhovor s nějakou postavou v moment, kdy je v blízkosti svíčka nebo jiný předmět. Geralt si nevšímá postavy, ale svíčky/předmětu. Na tento problém jsem často narazil při svém hraní. Stejně tak by se nemělo stávat, že zapálíte nebo uhasíte svícen, když chcete drancovat.

Co se těch questů týče, tak jde o spoustu všelijakých chyb, které buď znepříjemňovaly hraní, nebo v něm dokonce bránily. Každopádně hra by po nainstalování tohoto patche měla být lepší.

Na seznam oprav se podívejte zde. Záměrně jsem nevypsal jednotlivé úkoly, jejich názvy jsou na fóru uváděny pouze anglicky.

Když už jsme u toho Zaklínače 3, tak se hodí zmínit, že podruhé za sebou se titul stal nejprodávanější hrou týdne ve Velké Británii. V předešlém týdnu nedokázal najít konkurenci v Project Cars, v posledním týdnu se Zaklínači 3 přiblížila akorát nová střílečka Splatoon pro Wii U a stále dobře prodávané GTA V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama