Dalším herním módem ve Star Wars: Battlefront je Blast
Star Wars: Battlefront Novinka Dalším herním módem ve Star Wars: Battlefront je Blast

Dalším herním módem ve Star Wars: Battlefront je Blast

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Jde o obdobu Team Deathmatche pro dva týmy o deseti hráčích.

Reklama

Tvůrci z DICE dnes představili další herní mód, který si budeme moci vyzkoušet v novém Battlefrontu. Jde o Blast, který je popisován jako obdoba klasického Team Deathmatche určená pro dva týmy o deseti hráčích. Jedním týmem jsou přirozeně povstalci, druhým vojáci Impéria.

Cíl Blast módu je prostý. Váš tým musí pro vítězství dosáhnout počtu 100 zabití nepřátel, případně musí vést ve chvíli, kdy dojde k vypršení desetiminutového časového limitu. V DICE chtějí, aby byl Blast svižný, návykový a vzrušující až do posledního zářezu.

Tento herní režim podle všeho nabízí značnou variabilitu, a to jak v případě hratelnosti a nepředvídatelného chování nepřátelského týmu, tak v případě map, které budou Blast podporovat.

S ohledem na povahu herního módu a počet hráčů Blast nenabídne tak otevřené mapy jako mód Walker Assault, který jsme mohli vidět na E3, a další, zatím nepřiblížené režimy. Boj má probíhat především na kratší vzdálenost a v těsnějších prostorách, například v interiérech na Endoru a Sullustu nebo v kaňonech planety Tatooine. Půjde tedy o protiklad větších bitev, které nabídnou ostatní módy.

Všechny herní mapy jsou prý navržené s ohledem na určitý herní mód, takže třeba Blast by se neměl odehrávat na mapách, které jsou jen pouhými výřezy map pro jiné módy.

Podle slov level designéra Dennise Brännvalla bychom kupříkladu díky odlišnému osvětlení a jiné herní době měli poznat, když vypneme Walker Assault odehrávající se na sněžné planetě Hoth a vzápětí zapneme Blast taktéž na mapě zasazené na Hoth. Doufejme, že odlišnost map bude vidět i na něčem jiném než na jiném nasvětlení.

Jak už vám asi došlo díky všem těm řečem o menší rozloze map, v případě Blast módu se budete muset obejít bez vozidel a v tomto režimu nebudou ani významné postavy pod souhrnným označením Heroes & Villains.

Jinak řečeno, v Blast neuvidíte ani Dartha Vadera, ani Luka Skywalkera a jiné významné postavy, za které bude za určitých podmínek možné hrát v ostatních módech. Omezená a uzavřená povaha Blast módu se také odráží na větší důležitosti výběru vaší výbavy.

Zatím není k dispozici žádná gameplay ukázka, ale to by se mělo změnit na Gamescomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama