Dan Vávra popisuje na blogu Warhorse Studios cestu za hledáním vydavatele pro jejich RPG
KC: Deliverance Novinka Dan Vávra popisuje na blogu Warhorse Studios cestu za hledáním vydavatele pro jejich RPG

Dan Vávra popisuje na blogu Warhorse Studios cestu za hledáním vydavatele pro jejich RPG

Martin Cvrček

Martin Cvrček

23

V novém blogovém příspěvku se mimo jiné dozvíme, že dosud neoznámené RPG nabídne herní dobu okolo 70 hodin a v příběhu sehraje roli i Zikmund Lucemburský. Což se dalo čekat.

Reklama

V rámci minulého blogového příspěvku Dan Vávra slíbil, že příště už konečně dojde na povídání o cestě představitelů Warhorse Studios za hledáním vydavatele pro jejich husitské RPG. To se také stalo a tak máme k dispozici poměrně jedinečný článek, protože hledání vydavatele nebývá mezi herními vývojáři zrovna často probírané téma, minimálně na veřejnosti.

Z pochopitelných důvodů Dan na blogu nezmiňuje žádná konkrétní jména, ale z popisů či fotografií není tak těžké alespoň občas uhádnout, kde všude se Warhorse snažilo najít investora. Minimálně Activision a Valve určitě pozná každý. A nejen je, viz úvodní fotografie.

Aby toho nebylo málo, v článku se můžeme dočíst, že ono husitské RPG má nabídnout herní dobu kolem 70 hodin. Samozřejmě ale neznáme bližší detaily o podílu hlavní příběhové linie a vedlejších aktivit, proto ten údaj zatím berte s menší rezervou. Text také obsahuje jeden detail o příběhu, který asi vzhledem k tématu husitství čekal každý, kdo na základní škole při dějepise dával pozor. Nedílnou součástí zápletky bude i Zikmund Lucemburský, známý pod přezdívkou Liška Ryšavá.

Rozhodně jsme ale zvědaví, s jakým publisherem nakonec Warhorse podepíše smlouvu. Ale na to si nejspíš budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Prozatím držme lidem z Warhorse palce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama