Dan Vávra ukazuje pivo s motivy Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Dan Vávra ukazuje pivo s motivy Kingdom Come: Deliverance

Dan Vávra ukazuje pivo s motivy Kingdom Come: Deliverance

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Na nově zveřejněném obrázku uvidíte čtyři typy piva, jejichž lahve zdobí tématika Kingdom Come: Deliverance od Warhorse Studios.

Reklama

V nedávné tiskové zprávě jsme se dozvěděli, že Warhorse Studios chystá ve spolupráci s Přátelským pivovarem Malešov originální pivo, jehož láhve budou zdobit motivy Kingdom Come: Deliverance. Ochutnat ho budou moci návštěvníci rekonstrukce historické bitvy Libušín, která se odehraje 25. dubna. V tiskové zprávě bylo přitom odhaleno první pivo, India Pale s motivem Zikmunda.

Díky Twitteru Dana Vávry se nyní můžeme podívat na další tři. Zikmundovo India Pale doplní Pale Lager s motivem Václava, XXL Lager zdobené postavou kumána a také Stout Imperia s motivem knechta. Jako nejklasičtější se nejspíš dá brát Václavovo pivo, podle slov Dana Vávry jde v podstatě o pivo plzeňského typu (Pilsner).

Nutno říct, že alkoholický nápoj s motivem počítačové nebo konzolové hry není zrovna obvyklý, ale k titulu zasazenému do českého prostředí pivo jakožto tradiční český nápoj bez nejmenších pochyb pasuje.

Jen nezapomeňte - všeho s mírou a s rozumem. O pivu s herní tématikou to také platí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama